Cum să devii liderul propriei vieți

~înregistrare live a Maratonului de Transformare~

Descoperă în 5 videouri elementele esențiale în self leadership sau cum să preiei controlul asupra propriei vieți!

Obține accesul la

Maratonul de Transformare:

învață cele 5 principii și practici care te ajută să preiei controlul asupra propriei vieți!

De câte ori ai amânat ori chiar ai renunțat să faci lucruri importante pentru tine doar pentru că ai considerat sau ți s-a spus că "trebuie" să faci altceva?

  • ai renunțat să petreci mai mult timp cu cei dragi, pentru că "trebuie" să rămâi constant peste program la muncă.
  • ai renunțat să mai mergi la salon ori la sală de când ai devenit mămică, pentru că "trebuie" să te ocupi permanent de copii.
  • refuzi să te mai întâlnești cu prietenii, pentru că "trebuie" să faci diverse alte lucruri care îți displac și în care nu te regăsești, dar "trebuie".

Acest "trebuie" îți pecetluiește viața și simți că te îndepărtează de la cine ești și ce îți dorești cu adevărat?


Cum ar fi dacă ți-ai lua un moment cu propria-ți persoană și ai accepta că urgența începe cu tine?

Dacă tu nu ești bine cu propria-ți persoană, nu vei fi bine nici in relațiile cu ceilalți, iar dacă tu nu alegi să schimbi ceva la tine (pornind chiar de la gânduri), nu te poți aștepta ca ceva să se schimbe cu adevărat în viața ta.


Așteptarea nu rezolvă probleme, de niciun fel.


E nevoie să acționezi, e nevoie să faci ceva concret, constant și bine țintit, ca să obții ceea ce îți dorești.


Pornind de la această idee am organizat un maraton de transformare în 5 zile care să te ajute să pui niște baze solide în ce privește devenirea ta și să îți faciliteze trecerea de la a supraviețui la a trăi în mod asumat și împlinit. Cum să devii liderul propriei vieți și să te conduci în direcția dorită, ci nu să te lași purtat după cum bate vântul:

MARATON DE TRANSFORMARE - 5 ZILE

(VIDEOURI ÎNREGISTRATE LIVE)

ZIUA 1- URGENȚA ÎNCEPE CU TINE: ce îți dorești să se întâmple diferit în viața ta, ce așteptări ai din partea șefului ori clienților, din partea partenerului de viață sau de afaceri, din partea familiei, a prietenilor ori a colegilor? Îți propun să schimbăm lumina dinspre ei spre tine- ce POȚI tu și vrei să fii, să faci și să ai?


ZIUA 2- PRESIUNI versus PRIORITĂȚI: a fi ocupat toată ziua NU înseamnă a fi productiv. Cum îți poți îmbunătăți productivitatea personală imediat și cum poți gestiona tumultul de activități zilnice simplu și inteligent? Ești invitatul meu să descoperi metode, instrumente și practici eficiente!


ZIUA 3- STRESUL ȘI FRICA SUNT JUMĂTATE DIN BOALĂ (...)- proverb arab. Acum poți să îți testezi nivelul de percepție a stresului și să descoperi tips and tricks când vine vorba de stress management. Pregătește-te cu instrumente de scris pentru acest webinar, dar mai ales cu deschidere și disponibilitate la nivel sufletesc și mental, ca să descoperi unde ești acum și cum ai putea să schimbi concret ceva imediat!


ZIUA 4- MEDIUL TE RIDICĂ, MEDIUL TE COBOARĂ: ești media celor 5 oameni alături de care alegi să îți petreci cel mai mult timp. Se spune că dacă stai pe lângă 5 oameni încrezători, tu vei fi al șaselea; dacă stai pe lângă 5 oameni inteligenți, tu vei fi al șaselea; dacă stai pe lângă 5 oameni milionari, tu vei fi al șaselea; dacă stai pe lângă 5 oameni idioți, tu vei fi al șaselea... Să detaliem un pic subiectul cum ne poate influența mediul în care trăim și cum putem gestiona noi circumstanțele date.


ZIUA 5- PRACTICA NE OMOARĂ... e o vorbă la noi în popor. Eu aș schimba „teoria ca teoria, dar practica ne omoară” cu „practica ne TRANSFORMĂ”! Altfel spus, ea ne întărește, ne cizelează, ne perfecționează, ne îmbunătățește, ne înalță! Practica face uluitoarea diferență dintre A ȘTI și A FI, A FACE, A AVEA! Ce pași concreți să urmezi ca să fii, să faci și să ai mai mult, mai bine, mai frumos- stabilim împreună!


Dacă nu ne-am cunoscut până acum...

Eu sunt Daniela Şerban. Am trecut de 36 de ani de ceva timp... Sunt om, femeie, mamă, soție, fiică, soră, prietenă, colegă, consilier, îndrumător, trainer, consultant, ucenic, voluntar, jurist, filolog, contribuabil, etc. Sunt tot ce poate fi un om şi cu precădere, o femeie, în diferitele forme şi roluri ale existenței sale. Bineînțeles, fiecare dintre noi este unic, fiind o combinaţie aparte a tot ceea ce avem în comun ca fiinţe umane.


Am lucrat de-a lungul anilor cu o varietate de lideri de naționalități, vârste, domenii, echipe diferite, fie din rolul de manager resurse umane și partener strategic sau din cel de membru al Consiliului de Administrație al unei corporații, fie din rolul de consultant ori din cel de trainer și coach profesionist.


Crede-mă că nici anii de experiență, nici vârsta și nici poziția ocupată nu ne transformă în lideri - nici în lideri de echipe, nici în liderii propriei vieți.


Controlul asupra vieții tale îl preiei pas cu pas prin ceea ce faci zi de zi în mod intenționat, asumat și bine țintit și nu e vorba despre a atinge un anumit target profesional, ci e vorba mai ales de a-ți alinia comportamentul la propriile valori și de a trăi autentic în acord cu cine ești și ce îți dorești.


Am învățat asta pe propria-mi piele și nu a fost deloc ușor, ba a fost chiar dureros, dar mă bucur că am învățat-o și nu am lăsat experiențele neplăcute să mă înăsprească, ci am ales să le îmbrățișez ca pe lecțiile de care aveam nevoie să fac switchul de pe pilot automat pe a trăi intenționat.


Așa că, după 10 ani+ de experiență în mediul corporatist, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea oamenilor și am decis să ajut profesioniștii (corporatiști sau antreprenori) care își doresc să devină liderii propriei vieți mai întâi și apoi, liderii unor echipe ori afaceri, prin programe de creștere personală și profesională.


Click pe butonul de mai jos și ia-ți puterea înapoi!

(totul la un preț simbolic)