PRINCIPIILE

UNEI VIEȚI ÎMPLINITE

sau

CUM SĂ DEVII LIDERUL PROPRIEI VIEȚI

DE LA FRICĂ LA REUȘITĂ

(nu se ajunge într-o clipită)

Pregătește-te pentru 3 luni de CONȘTIENTIZARE și ACȚIUNE!

De la frică la reușită nu se ajunge într-o clipită!


Este un proces, ce necesită timp, dar mai ales necesită efort - să nu ne ascundem după deget, acum!


Rețete magice nu există și nu te poți trezi de pe o zi pe alta încrezător în propriile forțe, cuceritor de vârfuri înalte, în deplin echilibru emoțional și cu milioane de euro în cont fără să fi acționat țintit, strategic și constant în acel sens.


E posibil ca partea cu milioanele (sau oricare alta) să nici nu fie din tabloul tău - adică din imaginea ta despre succes personal ori viață împlinită. Și e firesc, căci fiecare are propriile visuri și obiective.Dar acum, spune-mi, te rog, cum ți se pare ideea de a da la o parte complexele, convingerile limitative, fricile învățate, factorii sabotori care te împiedică să te simți bine în pielea ta, să fii împăcat/ă cu propria persoană, să îți iei viața în propriile mâini și să te faci remarcat/ă atât în plan personal, dar și profesional!? Altfel spus, să devii liderul propriei vieți!


Eu sunt Daniela, OM și femeie înainte de toate, dar și soție, mamă, fiică, soră, iar în activitatea profesională sunt trainer, coach și speaker - certificat internațional, precum și consultant în resurse umane, un domeniu în care activez din 2009.


Te invit acum să faci parte dintr-un program de 3 luni în care pășim împreună spre succes - succesul tău, fix așa cum îl definești tu, în propriii termeni.Tu ești protagonistul programului „De la Frică la Reușită”, așa cum ești (sau poți deveni) protagonistul vieții tale!


Printre clienții mei, indiferent de vârsta lor, sunt oameni care nu reușeau să vadă în ei înșiși potențialul imens pe care îl au, valoarea lor reală și capacitatea lor uimitoare de a deveni exact cine își doresc să devină.


Am lucrat cu femei care sufereau teribil și în viața de cuplu, dar și în cea profesională unde nu reușeau să crească, deși depuneau eforturi enorme; femei convinse de faptul că nu „merită” să fie iubite, apreciate, respectate, promovate sau să aibă parte de prosperitate. Imaginea de sine greșită le afectase serios relațiile personale și profesionale, adâncind rănile emoționale cu care se confruntau.


Eu însămi am suferit de numeroase complexe, am pus la îndoială capacitățile mele fizice, dar și intelectuale, am trecut prin stări emoționale puternice în timpul cărora mi-am contestat toate calitățile, la un moment dat chiar simțeam că îmi pierdusem identitatea: nu mai știam exact cine sunt eu cu adevărat, ce îmi doresc de la mine și de la viață, pe ce resurse interne mă pot baza în încercările mele de a ieși la suprafață.


Acum îmi doresc să dau mai departe din ce am învățat din propria-mi experiență, dar și ca rezultat a mii de ore de studiu, sute de resurse parcurse, peste 13 ani de experiență în munca pentru și alături de oameni, vizând domeniile educație, resurse umane, dezvoltare personală și consultanță. 


O parte din materialele puse la dispoziție în acest program sunt sub licență Maxwell Leadership, create și testate de John Maxwell, votat expertul numărul 1 în lume în materie de leadership. Acesta reprezintă un nume important pe scena internațională când vine vorba de dezvoltare personală, iar eu sunt încântată că pot împărtăși în acest program din cunoștințele și experiența sa atât de valoroase. Pentru mine personal, toate acestea au constituit un suport real în clarificarea și construirea vieții pe care îmi doresc atât de tare să o trăiesc.

IATĂ CE VEI PRIMI ÎN PROGRAM

Acesta NU este doar un curs, ci este un program unde teoria și practica se îmbină eficient, iar tu ai parte de ghidare constantă în realizarea pașilor necesari să îți construiești succesul personal și profesional.

CURS VIDEO

Materiale de training în care sunt explicate concepte esențiale ce țin de autocunoaștere în general și cum funcționează imaginea de sine, implicit încrederea în sine și stima de sine, precum și pași concreți de urmat pentru a te dezvolta personal, pentru a acționa strategic, pentru a ieși din zona de confort și a te autodepăși, pentru a crește nivelul de încredere în propriile forțe și a prelua controlul asupra propriei vieți și desigur, cariere.


Aceste materiale sunt atât scrise, cât și video, fiind structurate în 12 lecții, pe care le vei primi săptămânal în căsuța ta de email.


Fiecare lecție are o fișă de lucru alocată, iar marele avantaj este că le poți parcurge în funcție de disponibilitatea ta în materie de timp, nu e necesar să te adaptezi unui orar de cursuri rigid.


Le poți parcurge în ritmul tău și totuși, pentru a evita amânarea și ineficiența, lecțiile sunt disponibile treptat, după o agendă prestabilită, iar fișele de lucru se completează și se transmit pentru feedback în termen de 7 zile de la primire, dacă dorești să împărtășești cu mine și simți nevoia de suport.


Fișele de lucru au scopul de a te sprijini în punerea în aplicare a celor învățate, respectiv să reflectezi în mod ghidat asupra aspectelor vulnerabile din viața ta și pentru a te stimula să acționezi în zona punctelor tale forte, valorilor personale și priorităților reale din viața ta.


Pe agenda cursului video sunt următoarele subiecte (structura detaliată și planificarea sunt transmise pe email, ulterior înscrierii):

- proactivitatea sau ce înseamnă să acționezi intenționat, ci nu să reacționezi;

- autodisciplina și acțiunea strategică;

- imaginea de sine și stima de sine;

- ieșirea din zona de confort și autodepășirea;

- gestionarea experiențelor neplăcute;

- îmbunătățirea continuă și multiplicarea rezultatelor;

- pasul de la succes la însemnătate: cum poți contribui tu la binele comun, ce plus valoare aduci tu lumii.

2 bonusuri

BONUSUL NR. 1: materialul video al eBookului „Cum să îți crești încrederea în tine” + 1 caiet de lucru

 • Descoperi în ce constă imaginea de sine și care este diferența dintre imagine de sine, stimă de sine și încredere în sine.
 • Afli 3 strategii și mult mai multe recomandări concrete de acțiuni mici, dar eficiente, prin care îți poți ridica nivelul de încredere în propriile forțe și îmbunătăți imaginea de sine.
 • Îți analizezi cu ajutorul exercițiilor de introspecție conținute punctele forte, pasiunile, abilitățile și talentele, oportunitățile, motivația, direcția.

BONUSUL NR. 2: material video „5 răni emoționale care ne împiedică să fim noi înșine”

 • Video 1- Rana de respingere: cum se instalează și se manifestă această rană și ce comportament, respectiv trăsături prezintă fugarul.


 • Video 2- Rana de abandon: cum se instalează și se manifestă această rană și ce comportament, respectiv trăsături prezintă dependentul, cât de mult este dispus să îndure.


 • Video 3- Rana de umilire: cum se instalează și cum se manifestă această rană; ce comportament, respectiv trăsături prezintă masochistul, până unde poate ajunge capacitatea sa de a îndura sau tendința de a se rușina.


 • Video 4- Rana de trădare: cum se instalează și cum se manifestă această rană; ce comportament, respectiv trăsături prezintă dominatorul, precum și efectul pe care îl are această atitudine de superioritate afișată.


 • Video 5- Rana de nedreptate: cum se instalează și se manifestă această rană, precum și ce comportament, respectiv trăsături îl caracterizează pe rigid.

Gata cu fricile și amânarea, apasă butonul de mai jos și ne vedem în programul de dezvoltare personală!


Dorințele 𝐍𝐔 se transformă în realitate, așa... de unele singurele. Ești tu cel care le face să devină REALITATE!


Lasă-te ghidat/ă în acest proces și bucură-te de călătorie - acesta este drumul tău spre ceea ce ai visat mereu, spre ceea ce te reprezintă și te împlinește.

Valoarea acestui program se ridică undeva la 700 lei (bonusuri incluse), dar am decis să ofer întregul program la un preț mult mai accesibil!

Mai exact, 12 lecții video, 12 fișe de lucru, materiale video cu cei 3 pași ca să îți crești nivelul de încredere în sine și un caiet de lucru (așadar, putem vorbi de 15 lecții video în fapt), un material cu 5 videouri despre rănile emoționale, PLUS suportul meu timp de 3 luni, TOATE astea le ofer la prețul unei perechi de blugi!🤭


Acum investiția ta în program este de 149 lei, iar diferența până la 700 lei ți-o ofer CADOU! Cum îți sună?


Îți ofer un program de 3 luni pe durata cărora ai posibilitatea să îmi adresezi întrebări specifice situațiilor și provocărilor cu care tu te confrunți și în care vei găsi instrumentele, resursele necesare să înveți și să aplici ghidat pas cu pas 15 principii de viață care îți pot schimba profund rezultatele profesionale, relațiile stabilite atât în plan personal, cât și la serviciu, precum - și cel mai important - relația cu propria persoană, felul în care te raportezi la tine și cum alegi să acționezi zi de zi.

E momentul să îți atingi visurile mărețe, să devii un lider autentic, începând prin a te conduce pe tine mai întâi de toate!

Doar pornind într-o astfel de călătorie de creștere, te poți echipa și te poți poziționa avantajos în raport cu obiectivele tale.

Să recapitulăm OFERTA

 • 12 lecții video (valoare 400 lei)
 • 12 fișe de lucru (valoare 100 lei) • 🎁 BONUS 1: material video despre încredere în sine + caiet de lucru (valoare 150 lei)
 • ​​🎁 BONUS 2: material video despre principalele răni emoționale (valoare 50 lei)

Total Valoare 700lei

Acum doar 49 lei!

Brianna claimed back some of her most productive hours...
"I am still finding my groove in using the PP to it's fullest potential, but so far it's provided me with greater focus in accomplishing my goals. Another great benefit I've experienced is being able to walk into the office each morning ready to work. Before PP, I would take 30 min - hour to figure out what tasks were key for that day or spend additional time scheduling the day to adjust my work load with meeting schedules. With PP, I know the week in advance, what days are meeting heavy and schedule bigger projects on days where I have more time to work on them." - Brianna Langston
Steve is now tearing through his "to-do's"...
"It’s helped me in so many ways. Do I have to mention all of them?? :) The way it’s helped me the most is with overwhelm when I have a large to-do list. I used to always just look at the to-do list as a whole and feel like there was no way I could get it done. But just as simple as blocking my time and prioritizing tasks has helped me focus on one thing at a time. So it doesn’t matter if my to-do list is 5 tasks or 15 tasks long, I now see it as having just ONE thing to do... and that’s the current task I am working on. I’ve shared this mindset training with some friends just to see if it made sense or was even helpful. The friends I’ve shared this with find it very helpful and kind of like a reaction of 'why didn’t I think of that!?' Let me know if I’m allowed to share more ways it’s impacted my business! " - Steve Bruce
Jodi gets so much more done in a day...
"I realized that using a pencil and paper in a planner truly is better than anything electronic. I can get a visual on my day/week so easily. I really do get SO much more done in a day when I plan everything out." - Jodi Carlton
Jami was skeptical, but ended up impressed with how the training brought together concepts into a formula she could actually stick to...
"I’ve been through a ton of leadership training and productivity training in my life and my career. I was really skeptical that this training would be any different - there are only so many ways to say the same thing, right? This training really stuck for me because it pulled together several ideas that I knew were important into a formula I could actually follow. More than that, I wanted to follow it because it worked. It’s kept on working, too. The productivity training and the morning formula alone have completely shifted how I see myself and what I am capable of doing. They’ve plugged holes in my self-doubt that I have struggled with for YEARS. I am genuinely better because I have these tools." - Jami Goodwin Medina
Matthew is forced to keep upgrading his goals because he keeps achieving them...
"Morning Formula EVERY DAY for 3 months means I have completely normalized the ideas in my v1 (ex. 2MM home, 800k/mo biz, being THE pre-eminent leader in my field) which has allowed me to act accordingly. Through the practice, I have already achieved many of the milestones from the OG document and I've had to revise it every month to be bigger. My favorite part of the productivity pack is the weekly reviews. Having that solidly in my routine every Saturday has helped me become a better coach OF myself. And has also helped me quickly correct course when I am letting any areas of my life slip." - Matthew Walrath
I feel "off" when I don't use it...
"It’s now how I setup my weeks and days... and I feel “off” when I don’t use it. The biggest “benefit” is that I have 100% clarity on the day in front of me now... Not the 10,000 things I ‘should’ be doing... but only the 3 things I need to focus on. The skill I’m learning is how to accurately estimate how much (quality) work I can get done in a day... but as I’m now in a rhythm of doing weekly reviews, that’s coming along as well. Caveat: I use a hybrid of paper/digital - but the strategy is exactly as laid out. #GameChanger " - Brett VanTil
Cheryl began reaping the rewards fast...
"Currently on week 2. This is my new gold." - Cheryl Spangler
Originally convinced a "mindset" issue held him back, Bob simply found the approach was off...
"The one thing I was always missing to help me figure out what the next steps were in my business was clarity. And how to take an idea of what I’d like to build and break it down into something that actually happened. This simple process is the very thing that has made that possible. And I didn’t even ask for it because I just assumed there was something wrong with my mindset. Wrong! Sometimes it’s not a mindset issue. It’s just that the approach is off. " - Bob Gardner
Dean's never stuck to a "productivity system" near this long...
"Before Productivity Pack, things were messed up. I tried using my calendar, using the 4x6 card, writing lists on paper, wunderlist… I always found myself looking for the next hack. But with this. It’s very easy to follow… and most important. It sticks. I first started using this system 25 March 2019 (almost a year ago) and still use it to this day. Now I have a clear picture of how my week and month is going to look. I’m getting total clarity and being accountable to myself. " - Dean Green
Ernest noticed a positive ripple effect...
"Both [Productivity Pack and the Morning Formula] have restructured my whole life and are starting to ripple out to clients too" - Ernest Chapman
Anyone can benefit from switching to Prod Pack... 
"The productivity pack was a purchase prior to CK so was already consumed and was doing it beforehand. Was very hard to flip the mindset to believe 'Freedom Equals Discipline'. But it's true. If I can convert to a focused schedule, anyone can. Still have work to do - Thank you!" - Ryan Ellis
Racing through 10 hours worth of work BEFORE LUNCH...
"Literally tripled my productivity. I was already kind of planning my day out, but not like I am now. Because of it I’m doing the same amount of work that would take me 8-10 hours before lunch. They helped me in so many ways it’s unreal." - Josh Johnson
Everything done for the day by 3pm...
“I was literally working 10-12 hours a day – I was getting things done but I wasn’t effective at all. And I was completely brain-dead after. I noticed when I started diving in, my work day would get over quicker. I can do the same amount of work, if not more ‘needle moving’ tasks, while working HALF the amount. It gets to 2:30-3:00pm and I’ve done everything I need for the day.” - Ashton Shanks
Dan's far more effective when using the system
"Before Prod Pack I had a process where I’d note out my 3 most important tasks along with any appointments for the day. So when I originally went through the training and found what looked deceivingly similar… I almost dismissed the value altogether. That would’ve been a big mistake because there’s a lot of nuance that sets this miles ahead. The truth is, every so often I stray from using the full method, falling back on what I used to do… and my focus and output both plummet. I still get things done, but it takes much longer and I’m not near as effective as when I’m using it (and seem to be a lot more stressed)" - Dan Ludgater
It's now clear what to focus on and what to ignore...
“I used to have my task list but it'd be like 20 things that I needed to get done in an hour (I love my lists lol). So by the end of the week I’d be feeling burned out, wondering “gosh, what did I get done?” while still having 17 items on my list of 50. With productivity pack things are completely different. It’s helped me organize what are my top 3 priorities. Because you have tasks but they might not all be productive or needed for the ultimate goal. So it helps me focus on what are the needle movers, the things that are going to make a difference. And I can eliminate things that are not ultimately helping me with the goal. So it really brings a lot of clarity... and it helps me to understand am I actually accomplishing something.” - Gabrielle Borman
It gives Makiya confidence she'll actually hit her goals
"I no longer feeled stressed about all the things I need to do in a day. It’s so easy to see what’s important and what’s not, so I can prioritize and know what steps I need to take to achieve a certain outcome. Productivity pack keeps me on track and gives me confidence that I’m going to actually hit all my goals." - Makiya Mildebrandt
Gives this sense of being unbeatable...
“It has literally changed me and my productivity like nothing else I’ve ever done. Before this, I’d tried time blocking and only taking calls on certain days – and it was helpful to a point. But it doesn’t empower you the way that this system does. I’m gaining more and more confidence because not only am I accomplishing more every day, but doing that has put me and my team on a trajectory of getting better results for clients. It gives you this sense of being unbeatable.” - Ben McLellan
No longer draining time and energy, and finishing the day satisfied...
"I no longer waste time and energy trying to think and rethink things, over and over, trying not to forget them. And because everything on my ‘map’ is included purposefully to help me reach my goals. When I get to the end of the day, I feel satisfied knowing I’ve been intentional with how I focused my time and attention." - Kathy Martin
The opportunity cost of NOT implementing this is huge...
"Both [Productivity Pack and the Morning Formula] have been massive in my progress in life and in business. Starting the day with your morning formula gets you perfectly aligned with who you want to show up as and why you do what you do day in and day out. The weekly and daily maps are so simple but super effective. I haven't missed a Sunday doing my weekly map for 6 months or a daily map (on a day that I'm working). And I can honestly say I've been the most productive and grown the most in my life during that time. If you haven't implemented this stuff yet, the opportunity cost is huge. Just frickin do it and get this stuff into your routine ASAP." - Nicholas Elia
Even OTHER people are noticing the difference for Megan...
"Seems to me if people aren't using this training, they're set up for failure. I know when I've skipped it, or even left my map at home (cough, last week, cough), it's not just noticeable to me, but to others." - Megan Kuethen
Blake tripled ROI for his company in under a month...
“It completely shifted the way I was thinking, and made me realize where exactly I was going wrong. It gave the clarity I needed to re-focus myself and my efforts… but also the system to help me put my newfound state of mind to good use. Through using the system, I was much calmer, less stressed, and more focused on my goals. As such, I was able to 3x the ROI of the company within 3 short weeks by remaining hyper-focused and following the system.” - Blake Wyatt
Sarah found it an asset to her team...
"Such a great tool for an individual, but what a powerful tool for a team. We’ve been implementing it here in the ops dept, which has made us much more organized. We have more clarity going into our weeks and a lot more structure behind our thoughts. And have a really good idea of what our targets should be, and how to setup our week to really maximize every single day. I used to have a lot of trouble winding down at night. Now that I’m getting the important stuff out of my head and onto paper, I’m sleeping like a baby." - Sarah Jaksich

Copyright @ 2023 Daniela Șerban. All rights reserved.


Termeni si conditii / Politica de confidențialitate